Jogi audit, jogszabály listák

A jogszabályok nyomonkövetésére számos lehetőség adódik, többek között hírlevelekre való feliratkozás, esetleg a egyéb hivatalos weboldalak pl: Nemzeti Jogszabálytár (http://www.njt.hu), vagy a Magyar Közlöny (http://www.kozlonyok.hu/nkonline/index.php), letölthetőek aktuálisan egy-egy témakörre vonatkoztatva. 

A szakértelem és a szolgáltatás abban van, ha meg tudjuk mondani, be tudjuk azonosítani hogy az adott jogszabály előírásai milyen szempontból vonatkoznak ránk, hogyan kell változtatnunk a tevékenységeinkön ahhoz, hogy folyamatosan meg tudjunk felelni a jogszabályi előírásoknak, és időben fel tudjunk készülni az esetleges változásokra. Kollégáink részt vesznek a jogszabály alkotás során azok véleményezésében így széleskörű rálátásuk adódik az adott területet érintően.

Meglátásunk szerint a jogszabályi auditok, megfelelés kiértékelése csak akkor lehet teljes körű, ha azt megfelelő tudással és szakmai tapasztalattal rendelkező szakember által meghatározott akciólista és a megvalósításhoz szükséges feladatok összeállítása követi.  

Jogszabályi auditokat elsősorban környezetvédelem, munkavédelem, tűzvédelem  és energetika területeire készítünk a tevékenység teljes átvilágításával.  

Kérje szakértőink segítségét!